Optika Nyergesújfalu & Környe

Környén, mind Nyergesújfalun profi és barátságos környezetben várjuk Önt, hogy megoldást kínáljunk minden szemészeti igényre.
Mikroptika

Az éleslátás szolgálatában

Fedezze fel a Mikroptika Kft. által kínált minőségi szemészeti szolgáltatásokat mindkét helyszínen, és tapasztalja meg a különbséget, amit a szakértő kezek és a kiváló termékek nyújtanak. Látogasson el hozzánk, és találja meg a tökéletes látásjavító megoldást!

Környe

Környén található optikánk modern berendezéssel és tapasztalt szakemberekkel áll rendelkezésére. Itt széles választékban kínálunk szemüvegeket, kontaktlencséket és egyéb szemészeti termékeket. A legújabb technológiával felszerelt vizsgálószobáinkban pontos és gyors látásvizsgálatokat végezhet.

Nyergesújfalu

Nyergesújfalun található optikánk szintén magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt az Ön számára. A kényelmes váróteremben és a jól felszerelt vizsgálószobákban biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást. Legyen szó szemüvegről, kontaktlencséről vagy speciális szemészeti vizsgálatról, itt is a legjobb kezekben lesz.

Ingyenes látásellenőrzés
első alkalomra

Távoli és közeli látásellenőrzés szemüvegben vagy szemüveg nélkül.

Válassza a Mikroptika szem- és látásvizsgálatait, és gondoskodjon szeme egészségéről! Jöjjön el hozzánk és első látásvellenőrzését díjmentesen elvégezzük Önnek!